Potverdorie, houdt het dan nooit op met nieuwe games in je Game Pass? Hoe moet ik ooit de tijd vinden om dit allemaal te spelen?

Dit zijn de aankondigingen van vandaag waarin we wederom een aantal day one games zien staan. Wat denk je van Sniper Elite 5? Het moet echt niet gekker worden.

Among Us (Cloud) ID@Xbox – 15 december

Binnenkort beschikbaar voor Xbox Cloud Gaming (Beta) met Game Pass Ultimate! Speel met 4-15 spelers online of via lokale Wi-Fi terwijl je probeert je ruimteschip klaar te maken voor vertrek. Maar pas op, want een of meer willekeurige spelers onder de bemanning zijn bedriegers die erop uit zijn iedereen te vermoorden!

Ben 10: Power Trip (Cloud, Console en PC) – 16 december

Het kwaad Hex heeft Europa vervloekt en alleen Ben 10 kan hem stoppen! Verken een 3D-wereld vol gevechten, puzzels en geheimen.

Broken Age (Cloud, console en PC) – 16 december

Broken Age is een gezinsvriendelijk, handgetekend avonturenspel met een sterrencast, waaronder Elijah Wood, Jack Black en Masasa Moyo. Broken Age, gefinancierd door een recordbrekende crowdfunding-campagne en ontworpen door industrielegende Tim Schafer, is een tijdloos coming-of-age-verhaal.

Firewatch (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 16 december

Firewatch is een first-person mysterie voor één speler dat zich afspeelt in de wildernis van Wyoming, waar je enige reddingslijn de persoon aan de andere kant van een draagbare radio is. Hoog boven op een berg is het jouw taak om naar rook te zoeken en de wildernis veilig te houden. Je verkent een wilde en onbekende omgeving, terwijl je vragen moet beantwoorden en keuzes moet maken die je enige betekenisvolle relatie die je hebt kan opbouwen of vernietigen.

The Gunk (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 16 december

Beschikbaar op dag één met Xbox Game Pass: The Gunk is de ster van een duo ruige ruimtetransporters die met moeite geld verdienen als ze toevallig op een ongerepte planeet stuiten die vol zit met leven. Ze zijn gekomen om buitenaardse planten en andere waardevolle grondstoffen te verzamelen en het lijkt erop dat ze de jackpot hebben gewonnen. Ultimate leden kunnen The Gunk spelen met Xbox Touch Controls op dag één met Cloud Gaming, geen controller nodig!

Lake (Cloud, Console, en PC) ID@Xbox – 16 december

Het is 1986 – Meredith Weiss neemt een pauze van haar carrière in de grote stad om post te gaan bezorgen in haar geboortestad. Hoe zal ze de twee weken ervaren in het prachtige Providence Oaks met zijn iconische meer en eigenzinnige gemeenschap? En wat gaat ze daarna doen? Aan jou de keuze.

Mortal Kombat 11 (Cloud, Console en PC) – 16 december

Mortal Kombat 11 is het nieuwste deel in de alom geprezen franchise en biedt een diepere en meer persoonlijke ervaring dan ooit tevoren met een geheel nieuw Custom Character Variation System dat spelers de creatieve controle geeft om versies van het gehele personagerooster aan te passen. Mortal Kombat 11, ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios, introduceert een nieuw filmisch verhaal dat de epische saga voortzet die al meer dan 25 jaar in de maak is.

PAW Patrol Mighty Pups save Adventure Bay (Cloud, Console en PC) – 16 december

Een neergestorte meteoor heeft de pups machtige krachten gegeven en Adventure Bay in een enorme puinhoop achtergelaten. Nu is het aan jou en de Pups om hun krachten, reddingsvaardigheden en gadgets te gebruiken om de stad weer PAWsome te maken!

Race with Ryan (Cloud, Console en PC) – 16 december

Kruip in de huid van Ryan en al je favoriete Ryan’s World-vrienden, waaronder Combo Panda en Mo! Race je een weg naar de top in het speltype Carrière of scheur je vrienden voorbij in split-screen races voor 2 tot 4 spelers, het plezier blijft maar komen. Kom jij als eerste over de finish?

Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 16 december

Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth is een 2D actie-verkenningsspel in Metroidvania-stijl, ontwikkeld onder nauw toezicht van de oorspronkelijke maker Ryo Mizuno. Het spel vertelt het onbekende verhaal van Deedlit en de gebeurtenissen die voorafgingen aan Record of Lodoss War: Diadem of the Covenant. Zowel fans van Record of Lodoss War als gloednieuwe spelers kunnen volop genieten van dit nieuwste deel in de serie.

Transformers: Battlegrounds (Cloud, Console en PC) – 16 december

Met een invasie op Aarde en Megatron, leider van de Decepticons, dicht bij het veroveren van The Allspark, hebben Bumblebee en de Autobots een nieuwe commandant nodig om hen te helpen de vrede in het universum te herstellen – jij!

Pigeon Simulator (Cloud, Console en PC)

Speel als ’s werelds meest beruchte vogels en help ze in hun zoektocht naar wraak, liefde en wereldheerschappij. Poep op iedereen. Vernietig alles. Doe mee aan de Duivenrevolutie!

Sniper Elite 5 (Cloud, Console en PC)

Ja, Sniper Elite 5 is echt en het voegt zich bij onze groeiende lijst van games die op dag één met Game Pass komen. Bekijk de onthulling van Sniper Elite 5 hieronder.

Trek to Yomi (Cloud, Console en PC)

Als belofte aan zijn stervende meester heeft de jonge zwaardvechter Hiroki gezworen om zijn stad en de mensen waar hij van houdt te beschermen tegen alle bedreigingen. Geconfronteerd met een tragedie en gebonden aan plicht, moet de eenzame samoerai verder reizen dan leven en dood om zichzelf te confronteren en zijn weg vooruit te bepalen.

Onaangekondigd spel van Hugecalf Studios (Cloud, console en pc)

Hugecalf Studios onthulde een nieuwe game die op dag één naar Game Pass komt. Niets meer te zeggen of te zien hier, maar wees op de uitkijk voor meer nieuws van onze vrienden bij Hugecalf!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments