Groot nieuws voor de Elite Dangerous fans onder ons. We zitten er al zo lang op te wachten maar… we hebben een datum!!

De rest zal wel denken, waar gaat dit over? Maar voor die gamers die lichtelijk of zeer zwaar verslaafd zijn aan de megagame Elite Dangerous is dit geweldig nieuws. We vragen er al maanden om, de uitbreiding Horizons. Op de pc is hij al tijden te spelen maar voor ons, de Xbox One spelers, bleef het maar vaag wanneer hij nu zou komen.

UpIYx4I[1]

Voor die paar die het nog niet weten, Horizons is de uitbreiding waarmee je eindelijk op een aantal planeten kan landen en deze kan onderzoeken. Tot nu toe bleef het beperkt tot het langs vliegen en met je scanner te analyseren wat voor planeet je zag. Nu is het dus mogelijk je schip op de planeet neer te zetten en met een surface recon vehicle de planeet te onderzoeken en de vijandelijke forten aan te vallen. Daarnaast komt in dit pakket ook de Engineers uitbreiding waarmee je een uitgebreid loot en crafting systeem opent die je in staat stelt modules (onderdelen) voor je schip te maken en je wapens te verbeteren. Net zoals met het hoofdspel zal Horizons constant in ontwikkeling blijven en staan er nog genoeg plannen op de lijst zoals multi-crew gameplay, moederschepen met fighters en nog wat geheime vernieuwingen.

oIZPdmN[1]

Nu dan de datum, 3 juni. Nog een week of 3 en dan kan je Horizons gaan aanschaffen. Hij gaat € 24,99 kosten als je Elite al hebt en wil je een complete versie, de Xbox One Commander Deluxe Edition, aanschaffen dan ben je € 49,99 kwijt. Elite Dangerous, de standaard editie dan, kan je deze week nog even in de Deals pakken voor € 18,75 en dat maakt de totaalprijs een stukje kleiner. Als echte Hollander gaan we daar voor.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments