Via een Halo Community Update werd bekend gemaakt welke modes nog naar The Master Chief Collection komen middels een content update. Daar zit een mooie gouwe ouwe bij, namelijk de zombie modes!

Toch niet zo’n Call of Duty bullshit zombie ding? Nee, wees gerust, het gaat om modes als Infection, Flood, Braaaains, Creeping Death, Save One Bullet, Hide and Seek, Speed Demons etc. Even snel hieronder welk spel wat heeft:

Halo 2: Anniversary: Infection, Cadre

Halo 3: Braaaains, Creeping Death, Save One Bullet, Hide and Seek, Speed Demons

Halo 4: Flood, Hivemind, Last Stand

Dat zijn van die modi die je met vrienden helemaal kapot speelt op de bank met een biertje erbij. Hordes zombies komen op je af, wave na wave, kogels raken op, je begint als een malle te slaan en in alle chaos sla je opeens die maat van je op zijn bek en je ligt allebei in een deuk terwijl de game eindigt. Ik vind het toevoegen van deze content een mooi gebaar van de makers, want The Master Chief Collection zat natuurlijk alle boordevol content. Echter zijn dit wel van die klassieke zaken van ‘vroegâh’ die nog ontbraken. Het is ook fijn om te zien dat de game na de release niet zomaar wordt gedropt en er verder wordt gewerkt aan een andere game. Goede zaak dit!

Voor de volledige update met alle informatie, klik even hier.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties