Eindelijk is daar het moment, we hebben al meerdere artikelen besteed aan de komende DLC’s voor Fallout 4. De hype is misschien wel over, maar toch blijft het een beetje spannend zo’n trailer. Zou het net zo gaaf zijn als we hopen? We gaan het zien!

Kort maar krachtig kunnen we zeker zeggen, met iets meer dan een minuut vertelt deze trailer zeker geen lang verhaal. Alhoewel dat ook helemaal niet nodig is, want er is meer dan duidelijk wat we kunnen gaan verwachten. Zoals je waarschijnlijk al wist (en anders weet je het nu) draait Automatron volledig om de robots binnen Fallout 4.

Een verder onbekende mechanist heeft een hele horde kwaadaardige robots vrijgelaten, waaronder ook Robobrain, ik verwacht dat hij een soort eindbaas zal worden van de Automatron questline. De vrijgelaten robots zul je moeten opsporen en vernietigen en je kan hun onderdelen looten om zelf robots mee te bouwen. Het maakt niet uit welke onderdelen je gebruikt, want je kunt mixen en matchen tot je er bij neer valt. Vervolgens kun je deze robots meenemen op al jouw avonturen, want ze zijn inzetbaar als companions.
Ook zag je in de trailer behoorlijk indrukwekkende robotgevechten. Naast een behoorlijke klap uitdelen kunnen ze kennelijk ook met een flamer overweg, want dat zag er wel érg soepeltjes uit bij die robot.

De trailer wakkert de Fallout 4 vlam bij mij weer aan, het ziet er fantastisch uit en ik heb ook weer behoefte aan wat nieuws in Fallout 4. Automatron is vanaf 22 maart te spelen, dit is de eerste DLC in een reeks van 3. Naast deze drie DLC’s komen er ook nog gratis te downloaden updates voor de game.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments