EA en Motive hebben vandaag aangekondigd dat ze samen met Marvel werken aan een Iron Man-game. Het nieuws werd bekendgemaakt via een blogbericht op de officiële website van EA.

We zijn verheugd om samen te werken met het getalenteerde team van Motive Studio om hun originele visie op een van Marvel’s belangrijkste, krachtigste en meest geliefde personages te brengen. Hun ervaring met het leveren van zowel gevestigde entertainmentwerelden als spannende gameplay – gecombineerd met hun authentieke passie voor het gepantserde icoon – zal onze zoektocht naar een liefdesbrief aan een legendarische held in de vorm van de ultieme Iron Man-videogame voeden.

aldus Bill Rosemann, Vice President en Creative Director bij Marvel Games.

Motive Studio brengt hun talent en enthousiasme bijeen in het creëren van fan-favoriete werelden voor spelers waarin ze hun eigen held kunnen zijn. Zij hebben ervaring in het ontwikkelen van titels als Star Wars: Squadrons en de aankomende Dead Space remake op 27 januari 2023.

Het is een eer en voorrecht om de kans te krijgen om een videogame te maken die is gebaseerd op een van de meest iconische Super Heroes in entertainment vandaag de dag. We hebben een geweldige kans om een nieuw en uniek verhaal te creëren welke we uniek kunnen noemen. Marvel moedigt ons aan om iets fris te creëren. We hebben veel vrijheid, wat zo boeiend is voor het team.”

zegt Olivier Proulx, Executive Producer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments