Jaarverslagen zijn altijd interessant. EA liet zijn resultaten van het fiscale jaar zien.

In dat verslag kregen we een overzicht van de komende EA releases te zien. Een aantal logisch zoals de sportgames maar ook wel wat verrassingen. Even ter verduidelijking, fiscale jaren lopen van april tot april. Kwartaal 1 loopt dus van april tot juli en zo verder.

EA-lijstTitanfall 2

Naast Battlefield komt er in het 3e kwartaal ook een andere kraker uit, Titanfall 2. Deze game kunnen we dus ook in de herfst gaan verwachten.  Op de komende E3 gaan we meer horen over deze game en hopen we dat onze razende reporter ter plekke ons wat meer inside information gaat leveren.

Mass Effect Andromeda

De tweede onthulling is dat Mass Effect Andromeda in kwartaal 4 gepland staat. Dit betekent dat deze game is uitgesteld naar de eerste maanden van 2017. Aaryn Flynn, General Manager bij Bioware, liet op de community page wat bijzonderheden horen.

Zo krijg je in de game veel vrijheid en een geweldige open wereld. We gaan de Melkweg verlaten en richting Andromeda waar we nieuwe werelden en volken gaan zien. De game zal voor het eerst gebruik gaan maken van de Frostbite engine.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments