We lachen hier wat af bij Xbox Nederland, trappen veel lol en hebben gewoonweg plezier in het schrijven en spelen. Maar soms is het even gepast om stil te zijn, zoals nu.

Joshua StokellJoshua Stokell uit Charlotte, North Carolina in de VS is vorige week op 8 juni overleden op de leeftijd van 36 jaren jong. Josh streed al zijn hele leven tegen Cystic Fybrosis of zoals wij dat beter kennen, taaislijmziekte. Een ziekte dat abnormaal taai slijm dat op diverse plaatsen in het lichaam afscheidt.

Joshua had een doctoraat in microbiologie en had een studie gemaakt van zijn eigen ziekte. Naast dit alles was Joshua ook een fervent gamer. Zijn overlijden bracht een aantal van zijn Destiny teammates ertoe om op Reddit een oproep te doen waarbij zij vroegen aan de Destiny community om een filmpje met een last salute naar Joshua te maken. Joshua was lid van de Dads of Destiny clan en had de gamertag TheSquashPhD. De community kwam deze wens meer dan tegemoet waarbij meer dan 250 mensen het condoleance bericht onderschreven en hun video’s inzonden. Deze video’s werden bij elkaar gevoegd en ge-edit tot een prachtige memorial. Na 765 resurrections is hij naar het licht geroepen. Het resultaat is best indrukwekkend te noemen. RIP Joshua.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments