Bulwark: Falconeer Chronicles, het vervolg op de Xbox Series S|X launch titel The Falconeer, heeft een demo gelanceerd op Xbox consoles. De game is een open wereld bouwer waarin spelers hun eigen forten, steden en handelsroutes kunnen creëren in ‘een vijandige, overstroomde wereld vol politieke intriges en bovennatuurlijke elementen’.

De demo bevat een tutorial die spelers leert hoe ze hun nederzettingen kunnen laten groeien van eenvoudige houten constructies tot kolossale verdedigingstorens. Spelers moeten ook rekening houden met de middelen die ze nodig hebben om te bouwen en te upgraden, de kapiteins die ze inhuren om hun goederen te vervoeren, de commandanten die ze rekruteren om hun economie, defensie en oorlogsvoering te versterken, en de facties waarmee ze zich alliëren of tegen vechten.

De demo bevat ook een freebuild modus, die spelers in staat stelt om te bouwen zonder de noodzaak om middelen te lokaliseren, en elke toren naar wens te upgraden. Deze modus is perfect voor het experimenteren met hoe je bouwt, of gewoon voor het genieten van de kunst van het schilderen van het landschap en het omarmen van chaotische creativiteit.

De demo voor Bulwark: Falconeer Chronicles is nu beschikbaar op Xbox consoles. De volledige game komt op 26 maart 2024 uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties