De klas van 2022 vangt aan in Two Point Campus

Two Point Hospital was gewoon erg grappig en ik heb veel plezier in het spelen van deze hilarische management sim. Tijd voor een nieuwe uitdaging?

We gaan terug naar school want SEGA en Two Point Studios zijn verheugd om Two Point Campus te onthullen, het vervolg op de veelgeprezen Two Point Hospital, die in 2022 naar de Xbox komt. Creëer de campus van je dromen, geef vorm aan het leven van je studenten en beheer alles daartussenin!

In Two Point Campus moet je je eigen campus bouwen en beheren. De beslissingen die je neemt, bepalen het leven van de studenten die je aanwerft en het personeel dat je in dienst neemt. Voor de eerste keer bouw je in de buitenlucht en ontwikkel je je eigen campus, gebouwen en omgeving. Bouw slaapzalen, paden, heggen en meer met nieuwe, gebruiksvriendelijke creatieve gereedschappen. De enige limiet is je fantasie (en je banktegoed).

En daar houdt het plezier niet op! De inwoners van Two Point County hebben iets andere prioriteiten als het op onderwijs aankomt, wat betekent dat je leerlingen kunnen genieten van een breed scala aan hilarisch ongebruikelijke cursussen. Zo kan je naar Knight School, waar ze het steekspel leren spelen en de edele kunst van het ridderschap beoefenen. De minder krijgshaftige leerlingen kunnen hun vaardigheden aanscherpen in Gastronomie en samenwerken aan allerlei oversized culinaire hoogstandjes, zoals gigantische pizza’s en al even reusachtige taarten.

Maar het gaat niet alleen om serieus onderwijs – je moet je leerlingen ook koesteren, hun persoonlijkheden verkennen en al hun wensen en behoeften vervullen! Omring ze met vrienden, help ze relaties te ontwikkelen en zorg ervoor dat ze het dagelijkse schoolwerk combineren met buitenschoolse activiteiten zoals optredens, verenigingen en sport. Academia is nog nooit zo aantrekkelijk geweest!

We hopen dat de ongelooflijke Two Point community zal genieten van alle nieuwe creatieve vrijheid die Two Point Campus zal brengen en dat nieuwe spelers geïntrigeerd zullen zijn door de setting en de eigenzinnige wereld die we proberen te bouwen, vol met onze handelsmerk humor en charme.

Gary Carr, mede-oprichter en Creative Director bij Two Point Studios.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments