Crash Team Racing komt snel naar Xbox!

Na het succes van ‘Crash Bandicoot N.Sane Trilogy’ heeft Activision besloten het daar niet bij te laten en komt met een remaster van de Mario Kart-achtige game in de wereld van Crash. 

Crash is back! Again…

We kunnen er niet omheen. De remaster van de Crash Bandicoot trilogie was een groot succes. Maar fans zouden fans niet zijn als het eigenlijk nooit genoeg is, en dat mocht Activison weten ook. Fans over de hele wereld vroegen massaal om een remake van Crash Team Racing, een racegame uit 1999 vergelijkbaar met die van Mario.  

Zoals jullie wellicht al wisten zijn die gebeden inmiddels gehoord en mogen we een hernieuwde uitgave van de game verwachten. Wanneer dat precies zou zijn was nog niet bekend, maar inmiddels is bekendgemaakt dat we vanaf 21 juni 2019 aan de slag kunnen gaan met deze knotsgekke racegame. Mocht je de game nou alvast gaan reserveren, houd dan rekening met de twee verschillende edities hieronder.

De standaard edtie

No Caption Provided

Tja, wat moet ik daarvan zeggen. Gewoon de game, niks meer en niks minder. En dat voor het mooie bedrag van €39,99 en hier te bestellen. 

De ‘Nitros Oxide Editie’

No Caption Provided

Mocht je nou echt een fan zijn, geld teveel hebben of gewoon altijd alles maar kopen. Koop dan zeker deze editie. Voor twee tientjes meer krijg je het volgende:

  • Nitros Oxide als speelbaar karakter
  • Een skin voor Nitros Oxide
  • De hovercraft van Nitros Oxide
  •  Het ‘Star Crash’ kostuum voor Crash
  • Het ‘Star Coco’ kostuum voor Coco
  • Het ‘Star Cortex’ kostuum voor, je raadt het al… Neo Cortex! 
  • Nog meer content die later wordt aangekondigd… 

Dus, welke editie haal jij in huis?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments