Een gerucht kan af en toe heel lekker zijn. Haalt je favoriete sportclub nou wel die ene speler? Gaat die ene filmster nu wel of niet vreemd? Of maakt die ene Playstation mascotte nu wel of niet de overstap naar de Xbox One?

In maart schreef ik al eens een stukje over de mogelijke overstap van Crash Bandicoot naar de Xbox One, maar langzaamaan lijkt het er steeds meer op dat het daadwerkelijk gaat gebeuren.

Op de officiële Crash Bandicoot N. Sane Trilogy website staat namelijk een menu waarop je het platform kunt kiezen waarop je de game wilt kopen. Momenteel kun je alleen nog maar kiezen uit de PS4 optie, maar als je game toch exclusief is, waarom zou je dan zo’n menu creëren?

Alsof dat nog niet genoeg is kun je op base.com de Xbox One versie al wel pre-orderen. Ze hebben er zelfs een releasedatum bij staan, namelijk 8 december 2017.

Activision houdt ondertussen de mond nog stijf dicht, maar van hen is bekend dat ze graag geld verdienen, dus het zou geen onlogische zet zijn. Bovendien heeft Activision de rechten van Crash in handen, dus onmogelijk is het ook niet.

Waar rook is, is vuur en met de hoeveelheid rook die er van dit gerucht af begint te komen durf ik er inmiddels wel geld op te zetten dat de titel ook daadwerkelijk naar de Xbox One komt. Zit iemand van jullie hier al op te wachten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments