Control, Remedy’s nieuwste game, gaat zijn opwachting maken op de nieuwe Xbox Series X. Heb je hem nog niet gespeeld, dan is het misschien wel de moeite waard om nog even te wachten.

Control werd over het algemeen behoorlijk goed ontvangen. De game had een sterk hoofdpersonage, goed level design en zag er erg goed uit. Toch waren er ook wel wat probleempjes. Met name op de originele Xbox One en PS4 waren er nogal wat performance problemen met de framerate die soms tot wel onder 10 fps dropte. Problemen die op de nieuwe generatie consoles niet meer aan de orde zouden moeten zijn. Remedy heeft via Twitter bevestigd dat de game zijn opwachting daar ook zal gaan maken.

Remedy heeft verder nog geen details vrijgegeven zoals bijvoorbeeld een releasedatum en of de game Smart Delivery gaat ondersteunen, dus dat gedeelte blijft nog lekker speculeren. Iets waar we hopelijk ook naar uit mogen kijken is Ray Tracing in deze game. Control heeft op de pc al getoond hoe ontzettend vet dit is en de nieuwe Series X ondersteunt deze techniek ook. Check het volgende filmpje maar eens.

Ik was hard aan twijfelen of ik de game nog zou kopen, maar ik denk dat ik nog even wacht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments