Closer the Distance vertelt verhaal over verlies en vriendschap

Nieuwe game aangekondigd

Een unieke stijl en aangrijpende thema’s vallen op in de nieuw aangekondigde game Closer the Distance. Wat zijn we over de nieuwe game van Osmotic Studios en Skybound Games te weten gekomen?

Closer the Distance is een ‘slice-of-life simulatiespel’ dat een verhaal vertelt over de verbinding tussen familie en vrienden in het licht van tragedie. Na een fataal auto-ongeluk nemen spelers de rol aan van Angela, een jong meisje uit het stadje Yesterby, die haar geliefden ziet navigeren door het rouwproces. Met haar vermogen om de stadsbewoners die ze ooit kende te beïnvloeden, zullen Angela’s keuzes uiteindelijk het lot van Yesterby bepalen. Het spel combineert verschillende belangrijke gameplay-functies voor een meeslepende speelervaring. De verhaallijn benadrukt thema’s als empathie, gemeenschap, vriendschap, verdriet en afsluiting. Bovenstaande trailer geeft een mooie eerste indruk.

Closer the Distance moet binnenkort op de Xbox te spelen zijn. Een concrete releasedatum is echter nog niet bekend. Stay tuned!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties