Geen grote Assassin’s Creed titel in 2019, dat had Ubisoft beloofd. Wat gaat er dan in 2020 komen? De geruchten zijn gestart.

Een gerucht op 4Chan heeft wat info gegeven over de komende Assassin’s Creed. Na het oude Egypte en Griekenland lijkt men door te gaan in de oudheden, we gaan naar Rome toe.

De game zou als titel Legion krijgen waarin we naar Italie gaan tijdens de tijd van Marcus Aurelius. We krijgen weer met twee hoofdpersonen te maken, Cassius en Lucia, directe afstammelingen van de characters in Odyssey.

De game wordt op dit moment door Ubisoft Sofia gemaakt en moet de laatste van deze trilogy die zich in de oude beschavingen afspeelt zijn. De game wordt gemaakt voor de next gen console.

Volgens het gerucht wil Ubisoft deze Creed weer dat echte Assassin’s Creed gevoel geven maar wel met Odyssey elementen. De map zou naast Italie ook een stuk van het oude Gallië en het land van de Germanen beslaan.

Zoals altijd moeten we deze geruchten met een korrel zout nemen. Maar mocht het kloppen dan gaan we weer een prachtige reis tegemoet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments