Geruchten, geruchten. Het speculeren over welke game er nu weer backward compatible gaat worden of de beelden van komende games blijven rondwaren.

De wens om nu eindelijk eens de befaamde eerste Black Ops uit de Call of Duty reeks in de backward compatibility te gaan zien verschijnen, kan je best groot noemen. Meerdere malen zien we deze vraag voorbij komen op de social media. Het lijkt er op dat we onze zin al snel gaan krijgen. De eerste wat concretere geruchten zijn al gezien en die geven de suggestie dat Black Ops deze maand al in de backward lijst zal gaan komen. Aangezien we al weten dat Microsoft niet meer aan maandelijkse releases doet maar gewoon games los aankondigd, zou het niet vreemd zijn als we één deze dagen ineens Black Ops kunnen gaan downloaden. Een Twitter conversatie met Xbox Support geeft ons het idee dat men bij Xbox zelf al meer weet.

black-ops-1-backwards-compatible-release[1]

Je ziet het, hier geeft Xbox Support aan dat Black Ops in februari zal gaan komen en de medewerker schijnt te denken dat dit al door Microsoft is aangekondigd. Geloof je deze tweet niet helemaal, dan hebben we ook nog een screenshot die op een Spaanse site Xbox Solo is gezet. Volgens dit beeld zijn er in Spanje al gebruikers die de Black Ops Annihilation map pack op hun Xbox One konden zetten.

Call-of-duty-black-ops-3-retrocomaptible[1]

Is dit genoeg bewijs om ervan uit te gaan dat hij nu echt komt? We houden het in de gaten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments