Update: Microsoft heeft vandaag aangekondigd dat deze FPS boost per vandaag beschikbaar is. Zie hieronder hoe de FPS boost is in te schakelen.

Origineel bericht:

Er is nu nog meer reden om een aantal van de Bethesda titels die nu nieuw in de Game Pass zitten opnieuw te spelen. Ze krijgen namelijk een upgrade naar 60 fps, waardoor ze een stuk moderner aanvoelen.

Microsoft introduceerde onlangs al een interessante nieuwe feature genaamd FPS Boost. Daarmee worden 30 fps games opgekrikt tot de hedendaagse standaard van 60 fps. Dit waren toen nog een handjevol diverse titels zoals Far Cry 4, Sniper Elite 4, UFC 4, Watch Dogs 2 en New Super Lucky’s Tale. Deze lijst wordt nu uitgebreid met een aantal interessante titels van Bethesda. Een deel van de titels die toevallig ook sinds deze week in de Game Pass zit.

Het gaat om Fallout 4, Fallout 76, Skyrim, Prey en Dishonored. Ik denk dat heel veel spelers de 60 beelden per seconde met open armen verwelkomen, want een hoop van deze titels, zoals Fallout 4 en Skyrim worden nog steeds vaak weer opgepakt.

Wanneer de boost komt is nog niet helemaal helder, maar volgens The Verge zou dat “binnenkort” zijn. Wij verwachten dat dat geen weken meer gaan zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments