Gisteravond heeft EA aangekondigd dat de releasedatum van Battlefield 2042 is gewijzigd. De game zal nu wereldwijd worden uitgebracht op 19 november 2021.

Hieronder is het bericht te vinden dat met de Battlefield-community is gedeeld door DICE Studio GM Oskar Gabrielson met betrekking tot de nieuwe datum:

We hebben de beslissing genomen om de lancering van Battlefield 2042 te verschuiven. De game wordt nu uitgebracht op 19 november 2021.

Het creëren van de volgende generatie van Battlefield tijdens een wereldwijde pandemie heeft onvoorziene uitdagingen met zich meegebracht voor onze teams. Gezien de schaal en scope hadden we gehoopt dat de teams elkaar eerder konden zien in onze studio’s. Door de huidige situatie kan dat helaas nog niet op een veilige manier gebeuren. Met al het harde werk vanuit huis voelen we dat het belangrijk is om extra tijd te nemen, zodat we onze Battlefield 2042-visie kunnen waarmaken voor onze spelers. 
Jullie enthousiasme voor Battlefield 2042 is erg inspirerend. Wij geloven in de game die we maken en willen jullie bedanken voor jullie geduld nu we de puntjes op de ‘i’ zetten voor een geweldige ervaring. 

Oskar Gabrielson & the Battlefield 2042 Development Team Studio GM, DICE

Battlefield 2042 wordt op 19 november 2021 uitgebracht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments