Take-Two’s CEO Strauss Zelnick ziet gelukkig alleen maar kansen in de mogelijke komst van een nieuwe generatie consoles.

Er is natuurlijk nog helemaal niets officieel aangekondigd, maar speculeren gebeurt natuurlijk altijd. Strauss Zelnick werd in een gesprek gevraagd hoe hij denkt over mogelijke nieuwe consoles en Zelnick is hier behoorlijk positief over.

Als het aan Zelnick ligt staat de komst van nieuwe consoles gelijk aan ”allemaal kansen”, want de komst van succesvolle nieuwe consoles geeft ze de kans om nieuwe games te blijven produceren. Als er consumenten zijn die games blijven kopen, dan zal Take-Two aanwezig zijn om deze voor ze te produceren.

Ook op het gebied van virtual reality zit Take-Two niet stil, ze zijn vol bezig met hun research- en ontwikkelingsperiode. Want Take-Two vindt het vooral belangrijk om de gamers te bieden wat zij graag willen zien. Het lijkt voor Zelnick allemaal geen probleem te zijn, zolang er kopers zijn blijven zij dus gewoon produceren.

Of dit nu zegt dat er écht een nieuwe generatie consoles aan zit te komen is mij nog niet helemaal duidelijk. Een slim of light versie lijkt mij niet geheel gek, maar de huidige generatie consoles lijkt me persoonlijk nog niet oud genoeg om nu al nieuwe consoles op de markt te brengen.

De Take-Two studio ken je waarschijnlijk van Rockstar of 2K games, met games zoals Grand Theft Auto, Battleborn en Borderlands op hun repertoire.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments