Astroneer 1.0 officieel gelanceerd

Sinds het moment dat Astroneer in Early Access kwam, ben ik er al fan van. Een leuke game waar je best wat uren in kwijt kan. Ondertussen zijn er veel updates en vernieuwingen aan de game toegevoegd en nu is het zover, Astroneer komt officieel uit.

Astroneer is een survival sandbox game die ondertussen door meer dan 2 miljoen spelers gespeeld wordt. Je reist in de game naar een van de zeven onbekende planeten die je gaat onderzoeken. Je graaft en bouwt en zorgt dat je kan overleven.

Ondertussen is er ook de optie om met vier spelers in coop te gaan en wordt er cross-play aangekondigd. Ook gaat men binnenkort de coop uitbreiden naar acht spelers.

We zijn nu twee jaar met dit avontuur bezig, samen met onze community, en dat heeft het mogelijk gemaakt om Astroneer’s terraforming, crafting en multiplayer te verbeteren. Met 1.0 brengen we meer content zodat onze doorgewinterde onderzoekers ook veel nieuws krijgen als we nu officieel lanceren.

Astroneer kan je in de Xbox Store vinden voor 28 euro maar is nu tijdelijk in de sale. De game ondersteunt de Nederlandse taal.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments