Ben je je aan het vervelen in Grounded of staat jouw basis al een tijdje te shinen zonder avontuur? Binnenkort komt er een update voor je aan!

De game Grounded is inmiddels al een paar weken geleden online verschenen en al meer dan een miljoen spelers zijn er mee aan de slag gegaan. Het gaat om een early access game waardoor we best wat content missen. Zo is het verhaal vrij mager, het gebied vrij beperkt en zijn er nog de nodige bugs (no pun intended). De ontwikkelaars zitten in ieder geval niet stil, want zij zijn hard bezig met de updates.

Vliegende insecten en dingen om te doen in het water

Als het aan de ontwikkelaars ligt dan krijg je elke maand weer nieuwe toevoegingen van de game. Denk bijv. aan nieuwe gebieden, insecten, materialen om je basis te bouwen en nog verder uit te bouwen. Maar gelukkig willen ze ook de verhaallijn verder doorzetten (want die is behoorlijk afwezig op dit moment).

Aan wat voor insecten mogen we denken als het gaat om ”vliegende insecten”. Nou, mocht je een aversie hebben tegen muggen, dan kan je ze in Grounded behoorlijk hard aan gaan pakken. Ook bijen zullen later worden toegevoegd. Deze vliegende insecten krijg je nog niet in de update van augustus, maar misschien wel in die van september of oktober. Met vliegende insecten is er zo meteen dus ook een extra dreiging als insecten jouw basis aan gaan vallen. Zo heb ik met collega redacteur Jeff een basis op een pakje drinken gebouwd, maar die is niet veilig over een paar maanden.

De ontwikkelaar heeft aangegeven dat ze de hele tuin vol willen bouwen met gevarieerde gebieden en nieuwe content om te ontdekken. Er zullen ook meer dingen te doen zijn in het water zelf. Wat ze hier mee bedoelen… geen idee. BioShock in je achtertuin? Wat in ieder geval wel duidelijk is, is dat de ontwikkelaars niet stil zitten. Ze kijken naar alle feedback die door spelers wordt gegeven en er is zelfs al besloten om bepaalde content te gaan leveren op basis van de feedback. Intussen mogen we wel meerdere patches verwachten om de bugs weg te werken. Ze laten er wel genoeg bugs in zitten, anders hebben de spelers geen vijanden meer (sorry, flauw).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments