‘Asterix & Obelix Slap Them All! 2’ is vandaag uitgebracht

Vanaf vandaag kunnen liefhebbers van de Asterix & Obelix games met Slap Them All! 2 aan de slag. Wat mogen spelers van de game verwachten?

Het rustige dorpsleven van Asterix, Obelix en hun mededorpelingen wordt abrupt verstoord door de plotselinge aankomst van Justforkix, die smeekt om hulp. Hij onthult dat zijn vader, Doublehelix, ten onrechte gevangenzit voor een diefstal die hij niet heeft gepleegd.

De Lutetia-adelaar, het kostbare gouden embleem van de Romeinse legioenen, is recentelijk gestolen, en een onschuldige man zit achter de tralies! Asterix belooft een diepgaand onderzoek en verzoekt Justforkix veilig in het dorp te blijven. De twee dappere Galliërs haasten zich naar Lutetia om informatie te vergaren van een bekende die op de hoogte is van de stadsgesprekken en intriges. Uiteraard gaan ze niet op hun reis zonder een stevige portie klappen uit te delen!

In Asterix & Obelix – Slap them all! 2 worden rake klappen uitgedeeld en volgen spelers een origineel verhaal. Spelers bezoeken diverse locaties, zoals vergeten ruïnes in een duister woud, het grootste Romeinse kamp ooit en natuurlijk Lutetia. De game heeft daarnaast een nieuwe Razernij-modus voor gevechten. Ook heeft ieder personage de beschikking over unieke aanvallen. Een leuke toevoeging is tevens dat het spel met twee spelers in lokale co-op modus gespeeld kan worden.

Asterix & Obelix – Slap them all! 2 is vanaf vandaag op de Xbox Series X|S en Xbox One te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties