De Series S en waarschijnlijk ook de Series X, komen 10 november uit. Daar moet een launchtitel bij en laten we die nu net hebben.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 10 november 2020 verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One. Assassin’s Creed Valhalla en Watch Dogs Legion zijn Ubisofts eerste lanceringstitels voor de Xbox Series X | S. Watch Dogs Legion is daarentegen vanaf 29 oktober 2020.

Met beide releases die beschikbaar zijn voor de lancering van de nieuwe Xbox Series X | S, biedt Ubisoft spelers de kans om de next-gen game-ervaring te beleven met twee van de meest iconische franchises. Door gebruik te maken van de geavanceerde features en kracht van de nieuwe consoles, ontketent Ubisoft de diepte van zijn open werelden op ongekende manieren en toont het zijn toewijding aan het ontwikkelen van meeslepende games.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat spelers Assassin’s Creed Valhalla sneller dan verwacht kunnen ontdekken! We kunnen niet wachten om de wereld die we de afgelopen 3 jaar hebben gecreëerd tot leven te zien komen op alle platformen, waaronder de Xbox Series X | S op 10 november.”

Julien Laferrière, Producer van Assassin’s Creed Valhalla.

Met de Xbox Series X | S profiteert Assassin’s Creed Valhalla optimaal van de verbeterde graphics, waardoor spelers de kans krijgen om de open wereld van Noorwegen en Engeland tot in het kleinste detail te ervaren. Op Xbox Series X draait Assassin’s Creed Valhalla op 60 FPS in volledige 4K-resolutie.

Watch Dogs Legion profiteert daarentegen met de nieuwe Xbox Series X | S volledig van de hardware-versnelde raytracing. Van Piccadilly Circus met zijn gigantische digitale schermen tot de neonlichten en hologrammen van Camden High Street, de kracht van realtime raytraced reflecties brengt een nooit eerder gezien niveau van realisme naar een stedelijke speeltuin.

Bovendien benutten Assassin’s Creed Valhalla en Watch Dogs Legion ten volle de kracht van de consoles door spelers een hogere resolutie en verbeterde schaduwkwaliteit aan te bieden. Beide games profiteren eveneens van een directe opslag, waardoor snellere laadtijden en een soepelere wereldervaring worden gegarandeerd.

Ten slotte maken Assassin’s Creed Valhalla en Watch Dogs Legion gebruik van de Smart Delivery-technologie. Door deze technologie is het voor spelers mogelijk de game eenmalig aan te schaffen en op zowel de Xbox One als op de Xbox Series X | S te spelen vanaf 10 november 2020. Tevens ondersteunt de Xbox One en Xbox Series X | S cross-save op beide games, zodat spelers hun voortgang van het ene platform naar het andere kunnen behouden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments