Assassin’s Creed Valhalla bestverkopende Assassin’s Creed ooit

Assassin’s Creed Valhalla, een van de best beoordeelde videogames van dit seizoen, is de bestverkopende Assassin’s Creed-videogame ooit na de eerste week.

DDit succes volgt na de lovende kritieken van experts en spelers, immense kijkcijfers en interactie op Twitch en YouTube, en de jarenlange inspanning van het ontwikkelteam achter Assassin’s Creed Valhalla om te laten zien wat de next-gen consoles in huis hebben.

We zijn zeer blij met de enthousiaste ontvangst van spelers en willen alle fans bedanken voor hun ongelooflijke steun. Het afmaken van deze game in een wereldwijde pandemie was een ongekende prestatie van onze teams en het is fantastisch om te zien dat spelers zo van de game genieten. De lancering is slechts het begin en we hebben grootse contentplannen voor Assassin’s Creed Valhalla, zodat spelers hun epische Vikingsaga nog lange tijd kunnen doorzetten.

aldus Julien Laferrière, producer van Assassin’s Creed Valhalla.

Spelers hebben in de releaseweek van Assassin’s Creed Valhalla niet stilgezeten. Samen hebben ze meer dan 4 miljoen kilometer afgelegd, hebben ze hun nederzettingen uitgebreid met meer dan 55 miljoen gebouwen en hebben ze meer dan 3,5 miljoen dobbelpotjes Orlog en meer dan 1,8 miljoen drankspelletjes gewonnen.

Assassin’s Creed Valhalla is nu verkrijgbaar. Spelers die Assassin’s Creed Valhalla op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X. Hun progressie en in-game content blijft behouden tussen de huidige en volgende generatie consoles dankzij het nieuwe Ubisoft Connect-ecosysteem.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments