Armored Core VI kent succesvolle lancering

De langverwachte actiegame van FromSoftware blaast de ARMORED CORE-franchise nieuw leven. Armored Core VI Fires of Rubicon is vanaf vandaag te spelen! Wat mag je van de game verwachten?

Het is tijd om amok te maken op Rubicon 3! Bandai Namco en FromSoftware, Inc. (ELDEN RING™, DARK SOULS™) hebben vandaag ARMORED CORE™ VI FIRES OF RUBICON™ wereldwijd gelanceerd voor Xbox Series X|S en Xbox One. De nieuwe game kenmerkt zich door snelle mech-actie, intense gevechten in alle richtingen, diepgaande aanpassingen en spannende eindbaasgevechten. De game bevat een robuuste wereldopbouw, enorme omgevingen en uitdagende gameplay die de ARMORED CORE-franchise voor een nieuwe generatie belooft voort te stuwen. Hoe dat allemaal uitpakt zijn we nog aan het bekijken. Een XBNL-review mag je in de loop van komende week verwachten.

Over Armored Core VI

Op de afgelegen planeet Rubicon 3 is een mysterieuze nieuwe stof ontdekt die Coral wordt genoemd. Als energiebron werd verwacht dat deze stof de technologische en communicatiemogelijkheden van de mensheid drastisch zou verbeteren. In plaats daarvan veroorzaakte het een catastrofe die de planeet en de omringende sterren in vlammen en stormen veranderde en een Burning Star System vormde. Bijna een halve eeuw later is Coral weer opgedoken op Rubicon 3, een planeet die nu besmet en afgesloten is door de ramp. Buitenaardse bedrijven en verzetsgroepen vechten om de controle over de substantie. ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON plaatst spelers in deze desolate wereld, waar ze als onafhankelijke huurling de planeet infiltreren en terechtkomen in een strijd om de substantie met rivaliserende corporaties en malafide facties.

De ontwikkelaars laten weten dat de game de volgende elementen bevat: 

  • Intense gevechten in alle richtingen – Overwin vijandelijke uitdagingen die uit alle richtingen komen door de lucht in te gaan, dankzij de toevoeging van krachtige boosters aan Armored Core-mechs. Spelers kunnen boostjumpen, zweven in de lucht, aanvalsboosts gebruiken om snel afstanden te overbruggen en de zeer wendbare machines gebruiken om snel over te schakelen van gevechten op lange afstand naar gevechten op korte afstand, waarbij ze elk voordeel gebruiken om te slagen in de strijd. 
  • Zeer mobiele en aanpasbare mechs – De sleutel tot succes in ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON is het vinden van de juiste onderdelen om de klus te klaren. Met talloze verschillende onderdelen die in vier wapensleuven passen, naast aanpasbare hoofden, armen, benen, torso’s, boosters en meer, is het sleutelen aan de perfecte combinatie van onderdelen essentieel om uitdagingen te overwinnen.
  • Een compleet nieuw verhaal – ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON is een volledig op zichzelf staande ervaring, zonder verhaalverbindingen met eerdere delen van de serie. De verhaalgedreven ervaring voor één speler bevat vertakkende paden en meerdere eindes die spelers kunnen verkennen. 
  • Overwin immense kansen op Rubicon 3 – Met de kenmerkende uitdagende gameplay van FromSoftware kunnen spelers streven naar het gevoel van prestatie door S-rangen te verdienen tijdens solomissies, het 1-op-1 opnemen tegen NPC’s in de Arena om onderdelen vrij te spelen en het opnemen tegen andere spelers in 1v1 of 3v3 online PVP-gevechten.

Armored Core VI Fires of Rubicon is vanaf nu te spelen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties