Mocht je de VIP Demo niet hebben gedaan? Dan komt nu je kans om Anthem een keer te proberen. Vandaag gaat de open Demo los.

De VIP Demo ging niet lekker. BioWare heeft nu een tweede kans om zich te bewijzen en men heeft al wat dingen aangepast. In tegenstelling tot de vorige Demo zal deze open zijn voor alle spelers.

Deze week hebben we ons gericht op het verbeteren van de spelerservaring in de demo met hulp van jullie feedback. Voor diegene die de game vorig weekend hebben gespeeld, jullie moeten een behoorlijke verbetering merken.
Toch zijn we er ons bewust van dat er nieuwe problemen kunnen voorkomen. Ons team is constant bezig om eventuele problemen aan te pakken zodat alle spelers de game kunnen spelen.

Het testen deze week is goed gegaan. We zijn ervan overtuigd dat we de aantallen spelers aan gaan kunnen. We hebben meer server capaciteit dan we nodig achten neergezet. Maar het voorspellen van aantallen spelers, zeker bij Anthem in zijn eerste open weekend, is lastig. Als er toch meer spelers dan wij verwachten de game gaan spelen, dan staan er systemen klaar om de invoer van spelers te regelen. Dit is om er zeker van te zijn dat spelers in de game niet onderbroken worden en het geeft ons tijd om de capaciteit te vergroten. We hopen dat je dan geduld hebt en het later nog een keer probeert.

De Demo start om 18 uur vandaag en eindigt maandagochtend om 3 uur.

Je krijgt trouwens nog een verrassing. Chad Robertson van BioWare adviseert spelers om zondag richting het einde van de Demo online te komen. Dan krijg je een voorproefje van de dingen die ze in de toekomst gaan doen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments