Alone in the Dark toont nieuwe, onheilspellende trailer

Het duurt nog een paar maandjes maar dan mogen we eindelijk genieten van de remake van Alone in the Dark. En om ons een nieuw kijkje in de keuken te geven heeft THQ Nordic een nieuwe trailer vrijgegeven.

In de trailer genaamd ‘welcome to Derceto’ zien we hoofdpersonen Edward Carnby en Emily Hartwood Derceto Manor betreden. In dit landhuis is Emily’s oom Jeremy Hartwood voor het laatst gezien voor hij verdween. Tijd voor een onderzoek dus!

We zien op een gegeven moment dat Emily onze detective Edward echter tot orde roept en vraagt om zijn hoofd erbij te houden. Er gebeuren nogal wat vreemde dingen in Derceto Manor, dingen die het daglicht eigenlijk niet mogen verdragen en bovennatuurlijk lijken te zijn.

Alone in The Dark kent een moeizame verloop qua ontwikkeling. Zo werd de game afgelopen oktober uitgesteld omdat er te veel in die maand zou uitkomen. Vervolgens stond de game op de planning voor 16 januari. Helaas werd ook deze datum niet gehaald waarna de game werd verplaatst naar 20 maart. Laten we hopen dat dit de definitieve releasedatum is want de game ziet er fantastisch uit en maakt kans om de eerste top horror game van 2024 te worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties