Against All Odds update World War Z: Aftermath gratis op te pikken

Saber Interactive heeft de gratis Against All Odds update uitgebracht voor World War Z: Aftermath, de ultieme co-op zombie shooter geïnspireerd door Paramount Pictures’ blockbuster film. Deze nieuwste update is vandaag beschikbaar en voegt een heleboel nieuwe content toe.

De Against All Odds update voegt ook voor het eerst de vrijheid toe om als elk personage in alle PvE-afleveringen te spelen. AI-partijleden zijn ook verbeterd en kunnen nu zware wapens gebruiken als ze naast je spelen. Daarnaast zijn er vandaag twee nieuwe betaalde DLC-pakketten beschikbaar: het Deadly Vice Weapon Skin Pack en de Rat Packs Weapon Skins Bundle.

Tot slot kunnen spelers van World War Z: Aftermath een bonus weaponskin en een exclusief verzamelobject vrijspelen als ze zich registreren op PROS (Prism Ray Online Services). PROS is een nieuw platform met online diensten voor geselecteerde aankomende games van Saber Interactive en diverse andere game-aanbieders. Spelers kunnen zich aanmelden op https://prismray.io.

World War Z: Aftermath laat je solo spelen met AI-squadmates of in co-op voor maximaal vier spelers met volledige crossplay tussen PC en consoles. Neem het op tegen hordes uitgehongerde zombies met alle content uit World War Z: Game of the Year Edition, inclusief volledige afleveringen in New York, Moskou, Marseille, Jeruzalem en Tokio, plus twee nieuwe campagne-afleveringen in Rome (inclusief Vaticaanstad) en het schiereiland Kamchatka. Ervaar de hartverscheurende onderdompeling in de optionele first-person modus van Aftermath, vernietig de ondoden met een nieuw melee-systeem en stijg op tot acht unieke klassen met verschillende speelstijlen en aanpasbare uitrusting.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments