De ruimte is cool! Je kunt er gewichtloos in rondzweven of iemand een eikel noemen zonder dat hij het hoort. Misschien schuilt er wel ergens een alien achter een meteoriet. Als er echter iets misgaat dan ben je ook daadwerkelijk de Sjaak. Dit hadden we kunnen ervaren in de game, ADR1FT, als die niet gecanceld zou zijn voor de Xbox One.

ADR1FT verteld het verhaal van een astronaut die met geheugenverlies in een verwoest ruimtestation rondzweeft. Ook zijn ruimtepak is beschadigd dus hij zit goed in de knoei. Als enige overlevende gaat hij op zoek naar de oorzaak van het catastrofale incident dat het ruimtestation heeft verwoest.

maxresdefault

Klinkt niet onaardig toch? Helaas voor ons Xbox gamers zijn alle verwijzingen naar de Xbox One versie verwijderd van de websites van de ontwikkelaar, Three One Zero en publisher, 505 games.

In een Tweet stond het volgende te lezen als reactie op iemand die de game in pre-order had gezet:

 

Three One Zero CEO Adam Orth had er het volgende over te melden:

ADR1FT gaat niet uitkomen voor de Xbox One. Ik hoop dat de fans van de game een manier vinden om de game toch te kunnen spelen op één van onze andere platformen.

De game is dus wel uit alleen niet op onze Xbox One. Slecht nieuws dus voor de Xbox spelers die hier naar uitkeken. Gelukkig zijn er wel nog genoeg andere alternatieven om in de ruimte te kunnen spelen op de Xbox One, met bijvoorbeeld Call of Duty Infinite Warfare of het aankomende Mass Effect Andromeda.

Zijn er nog mensen die hier een traantje om moeten wegpinken?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Jochem
Jochem
6 jaren geleden

Weet je ook waarom het niet word gereleased?

Justin
Justin
6 jaren geleden
Reply to  Jochem

Hoi Jochem,

Helaas is er (nog) geen reden gegeven waarom de game gecanceld is. Zodra we dit weten laten we het direct weten!

Groetjes,
Justin.