Remedy’s nieuwe game: Control

Remedy Entertainment komt in 2019 met een nieuwe game, namelijk Control. Lijkt het je wat?

Tijdens de E3-presentatie van Sony is Control aangekondigd. Dit is een compleet nieuwe game van Remedy Entertainment, bekend van Max Payne, Alan Wake en Quantum Break. Het spel zou ergens in 2019 moeten gaan verschijnen. Afgaande op de trailer heeft Control wel heel veel weg hun vorige game Quantum Break.

In Control kruip je in de huid van Jesse Faden, een jonge vrouw met een moeilijk verleden. Je wordt directeur van het “Bureau”, een instantie die de wereld beschermt tegen allerlei bovennatuurlijke vijanden, zoals de “Hiss”, die het bestaan van de mensheid bedreigt. Tijdens je avontuur ontdek je de geheime experimenten van het Bureau, terwijl je de vreemde en vervormende gangen van “The Oldest House”, het hoofdkwartier van het Bureau, verkent. Je kan nieuwe krachten vrijspelen en je wapen upgraden om grotere en sterkere vijanden te verslaan. Je moet puzzels oplossen en andere taken volbrengen om het geheim van het verleden van Jesse te ontrafelen en de waarheid te achterhalen van het Bureau. Maar bovenal moet je de Hiss zien te verslaan.

In de game krijgt de speler telekinetische krachten, die je natuurlijk eerst onder controle moet zien te krijgen. De trailer ziet er goed uit al lijkt hij voor mij wel iets teveel op Quantum Break. Wat vinden jullie?

Los van 2019 hebben we helaas nog geen precieze releasedatum, maar als we die krijgen, weten jullie het natuurlijk ook!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties