A Plague Tale: Innocence laat gameplay zien

De middeleeuwen waren geen pretje. Met regelmaat werden er veldslagen gehouden, het was er vies, het krioelde er van de ratten en die ondingen droegen ook nog eens de pest met zich mee. In die setting speelt A Plague Tale: Innocence zich af.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit eerder van deze game had gehoord. Na het zien van de bovenstaande gameplaybeelden ben ik echter wel heel nieuwsgierig geworden naar deze game.

A Plague Tale: Innocence speelt zich af in het Frankrijk van de 14e eeuw. Je volgt Amicia en haar broertje Hugo die geconfronteerd worden met een brute en verwoeste wereld terwijl ze achter een duister geheim proberen te komen. Op de vlucht voor de soldaten van de Inquisitie en omringd door een niet te stoppen rattenplaag die de zwarte dood met zich meedragen, moeten Amicia en Hugo op elkaar leren te vertrouwen om ten koste van alles te overleven.

De game wordt een adventure game met stealth elementen. Stealth en avontuur, dat klinkt goed. Verder is er nog niet heel veel bekend over deze titel, maar hij staat gepland voor 2019.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments