We beginnen het jaar goed. Een nieuwe winactie staat voor je klaar! We mogen namelijk twee fysieke exemplaren van Scarlet Nexus verloten. Je leest in dit artikel hoe je deel kunt nemen.

UPDATE 14-01-2021: Uit de grabbelton zijn twee winnaars getrokken. Theo (inzending via Twitter) en Evil Terrorr (inzending via Twitter) zullen een exemplaar van Scarlet Nexus ontvangen. Veel plezier met de game!

Scarlet Nexus is een game die door menig gamer goed beoordeeld is. Onze eigen Renco was er ook over te spreken: ‘Je hebt misschien een wat eigenaardige smaak nodig om met deze game te beginnen, maar zit je er eenmaal in dan is het wel een game die ik je erg aan kan raden’. Mocht je de game nog niet geprobeerd hebben dan is dit je kans!

Hoe kan ik Scarlet Nexus winnen?

Wil je de game winnen? Dat kan als volgt:

  1. Volg ons op Twitter, join onze Discord, like onze Facebook-pagina of sluit je bij onze Facebook-groep aan. 
  2. Laat in de comments op socials of de website weten dat je deze game graag wilt winnen! 

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot donderdag 13 januari 2022 en sluit om 18:00 uur. De winnaars worden uit een digitale grabbelton getrokken en krijgen beiden een fysiek exemplaar van deze game. Tijdens onze wekelijkse podcast van vrijdag 14 januari 2022 zullen we de winnaars bekend maken. De podcast wordt om 21:00 uur live op Twitch uitgezonden. 

Dus, wil jij deze game winnen? Check dan snel onze socials en post een comment!

De winnaars worden door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaars hebben daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties