Review: Balan Wonderworld – veel gemiste kansen

0
87

Uit de koker van Balan Company is vorige week Balan Wonderworld verschenen. Een 3D actie avonturen platformer die door Square Enix is uitgegeven. In deze videoreview hoor je of de game de moeite waard is!

Voor een goede platformer ben ik altijd wel te porren. Games van de afgelopen jaren zoals Super Lucky Tales, Yooka-Laylee, Arise: A Simple Story, zijn games die ik met veel plezier gespeeld heb. Als er dus een platformer voorbij komt dan houd ik me al snel aanbevolen. Het hoeft dan ook niet altijd een spektakel stuk te zijn, zoals Ori and the Will of the Wisps. Als de controls goed zijn en er voldoende variatie in zit dan heb ik er al plezier van. Ik ben dus snel tevreden waar het platformers betreft.

Balan Wonderworld doet een aantal zaken goed, maar over de gehele linie ben ik helaas niet erg over de game te spreken. In bovenstaande videoreview bespreek ik wat er mijns inziens aan schort. Gameplay en variatie, controls, level design, art direction, sounds, verhaalvertelling en nog veel meer aspecten worden besproken. Ook ga ik natuurlijk in op enkele zaken die naar mijn mening wel goed in de game uitgewerkt zijn.

Twijfel je nog om Balan Wonderworld aan te schaffen? Of ben je benieuwd of jouw ervaringen overeenkomen met de mijne? Check dan vooral even de review!

RECENSIES OVERZICHT
Review: Balan Wonderworld
5.0
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments