Glorieuze trailer van GTA: The Trilogy (eindelijk)

Eindelijk is de trailer daar! Eindelijk zien we de beelden van GTA: The Trilogy – Definitive Edition. Een trilogie van GTA3, GTA Vice City en GTA San Andreas met grafische upgrades. Maar wat zien we allemaal? Oh ja, en er is nog extra fantastisch nieuws.

De trailer laat ons eindelijk zien wat de visuele stijl gaat worden en ik hou er van! De games zijn geen remake en volgen bijvoorbeeld ook niet de visuele stijl van GTA4 en GTA5. De trilogie uit het PS2 en Xbox tijdperk was veel meer cartoony qua personages en dat wordt nu maar al te duidelijk met de visuele upgrades.

Wat zien we allemaal? Eigenlijk hetgeen wat we allemaal al verwachtten. We zien reflecties, nieuwe models (dus geen handen zonder aparte vingers), nieuwe high resolution textures, betere draw distance, nieuwe schaduwen, betere allround belichting, fellere kleuren en misschien wel HDR (?).

Wat vinden we hier van? Ik vind het fantastisch! Natuurlijk lijkt het eigenlijk op de pc versies met mods die spelers zelf hebben toegevoegd. Maar alleen Rockstar kan bijv. echt die models upgraden naar hun eigen stijl van toen (cartoony). Ik heb echt het gevoel dat ik de oude games beleef maar dan enigszins modern en dat was precies het doel. Juist omdat Rockstar degene is die dit doet, is de harmonie van alle upgrades aanwezig. Met mods heb je er last van dat niet alles lekker in elkaar overvloeit en kan het zelfs ontkoppeld voelen van de originele stijl en dat is bij deze nieuwe GTA Trilogie totaal niet het geval. Het is echt GTA zoals we dat van vroeger kennen, maar dan mooier!

Xbox Game Pass bezitters opgelet

Nu komt er nog extra goed nieuws naar buiten. Op 11 november (de release datum van de trilogie) zullen namelijk alle Xbox Game Pass bezitters de game GTA San Andreas kunnen downloaden in deze nieuwe stijl. GTA The Trilogy is natuurlijk een drieluik van GTA games en zoals het er nu uit ziet kan je geen aparte games downloaden. Wellicht is de keuze om 1 game aan te bieden een reclame om toch maar de bundel te halen. Heb je een PS5? Dan kan je via Playstation Now op 7 december GTA3 binnen harken uit deze trilogie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments