More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Outcast – A New Beginning

  maart 15

  €69,99

  20 jaar nadat de bekroonde actie-avontuurhit Outcast de weg baande voor niet-lineaire openwereldgames, keert Cutter Slade in het langverwachte vervolg terug naar de spectaculaire buitenaardse wereld Adelpha. Hij is tot leven gewekt door de almachtige Yods en ontdekt na zijn terugkeer dat de Talans tot slaaf zijn gemaakt, de wereld ontdaan is van alle natuurlijke hulpbronnen en zijn eigen verleden verstrengeld is geraakt met dat van de binnenvallende robots. Aan hem de taak om de planeet opnieuw te redden.

  Het originele team achter Outcast 1 is opnieuw samengekomen om deze fascinerende wereld te creëren, vol gevaarlijke wezens en het thuis van de Talan, een eeuwenoude cultuur waarvan het lot onlosmakelijk verbonden is met dat van de aarde na de gebeurtenissen uit de eerste game. Je speelt als Cutter Slade, ex-Navy SEAL, met dezelfde droge humor als in de jaren 90, maar de wereld om hem heen is veranderd en uiteindelijk zal ook hij veranderen.

  Om Adelpha te redden, kun je…

  je jetpack gebruiken om te springen, air-dashen, zweven en snel te reizen in deze fantastische open gamewereld

  tientallen verschillende modules combineren om je persoonlijke wapen te maken voor het neerhalen van de robotvijanden

  het verhaal in je eigen tempo spelen in deze niet-lineaire wereld

  de wereld verkennen zonder grenzen, verborgen tempels en gevaarlijke wilde dieren ontdekken

  de Talan-cultuur leren kennen terwijl je ze helpt hun dorpen te bevrijden en toegang te krijgen tot eeuwenoude natuurkrachten van de Talan om je vijanden te vernietigen

  een schitterende, handgemaakte wereld ervaren onder begeleiding van een epische soundtrack van Lennie Moore, de originele componist van Outcast

  Gegevens

  Datum:
  maart 15
  Kosten:
  €69,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets are not available as this evenement has passed.