More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Lightyear Frontier

  maart 19

  €24,99

  Begin je interstellaire boerderij
  in dit vredige open-wereld boerenavontuur! Bouw je duurzame exofarm, kweek buitenaardse gewassen, pas je mech aan en verken een nieuwe wereld vol mysterie met maximaal drie vrienden!

  Ontspan op een vredige wereld:
  Leef het rustige leven terwijl je geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van je nieuwe thuis. Ervaar een stressvrije, gevechtsvrije ervaring zonder dat je zaken als dorst en honger hoeft te beheren. Richt je gewoon op landbouw, verkenning en ontdekking! Ontspan met een rustgevende, atmosferische kosmische country soundtrack.

  Bestuur en upgrade je mech:
  Boer, bouw en verken met een aanpasbare mech! Kies uit een scala aan gereedschappen, ontgrendel nieuwe upgrades en personaliseer je mech met een assortiment verfkeuzes en mech-onderdelen.

  Zorg voor je omgeving:
  Beheer zorgvuldig je relatie met het ecosysteem, herstel de omliggende gebieden door mysterieuze vervuiling op te ruimen, invasieve onkruid te verwijderen en de effecten van gevaren te verminderen. Plant nieuwe bomen om degenen die je oogst te vervangen en zorg voor een duurzame boerderij!

  Plant, groei, oogst:
  Begin je nieuwe leven door een diverse oogst te zaaien! Verzamel zaden van talloze planten terwijl je de planeet verkent en laat ze uitgroeien tot volwaardige oogsten. Verzorg je velden door ze consistent water te geven en bevorder hun groei met meststoffen. Ruil de geoogste gewassen in voor credits of gebruik ze als bouwmaterialen en upgrades.

  Creëer je nieuwe thuis:
  Maak de exofarm van je dromen door middel van gebouwen! Breid je aanwezigheid uit terwijl je je boerderij van basisstructuren naar een volwaardige, retro-futuristische boerderij uitbreidt. Maak het jouw plek met alternatieve kleurenpaletten en decoraties.

  Verken een planeet met een verleden:
  Trek eropuit in de wildernis om de oude geheimen van deze nieuwe wereld te ontdekken. Werk samen met je vriendelijke scanner-satelliet om aanwijzingen te ontcijferen die verspreid zijn over de gevarieerde omgevingen van de planeet en verloren kennis bloot te leggen.

  Boer en verken alleen of in een groep:
  Hoewel je mech alles aankan wat de wereld op je afvuurt, nodig gerust tot drie vrienden uit om je te vergezellen op deze reis van vestiging en verkenning! Bundel je middelen om de perfecte exofarm te creëren en de bevredigende sensatie van een goede oogst te delen met je vrienden!

  Gegevens

  Datum:
  maart 19
  Kosten:
  €24,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets are not available as this evenement has passed.