More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  MLB® The Show™ 24

  maart 19

  €59,99

  Ontgrendel jouw moment

  Het is jouw show. Klaar om die te ownen?
  Ga op pad naar grootsheid op honkbalgebied. Wat je ook wilt bereiken, MLB® The Show™ 24 kan het mogelijk maken voor jou.
  Verdien je oproep van de minors tot de grote leagues en bewijs dat je het in je hebt om de top te bereiken. Leer van de legenden uit de sport, laat je inspireren door hun heldhaftige prestaties en gebruik ze om jouw spel te verbeteren. Hou je zenuwen in bedwang op belangrijke momenten en verdien het recht om World Series-kampioen te worden genoemd. Vier de overwinningen en raap jezelf op na de verliezen. Wat er ook gebeurt, weet dat je niks hebt achtergelaten in de dugout.

  Vier de geschiedenis met Storylines
  Vier en leer over honkballegenden in de geschiedenis van de sport. In het speltype Storylines ga je naar het verleden van honkbal om iconische momenten van onbekende helden van het honkbal opnieuw te beleven. Ervaar loopbaanbepalende momenten via een combinatie van meeslepende gameplay die je onderwijst en inspireert om je eigen geschiedenis te schrijven.

  Road to the Show
  Ontgrendel jouw moment en bouw aan je loopbaan in de ultieme role-playing ervaring van honkbal. Word honkballer en reis van de minors naar de majors om je naam te vestigen.

  Franchise
  Leid je team naar roem in de World Series als teammanager in het speltype Franchise. Ervaar de nieuwe onderdelen die meer diepte en dynamische gameplay bieden van March to October.

  March to October
  Neem de leiding over je favoriete team, richt je op de belangrijke gestroomlijnde seizoensmomenten en kijk of je de Playoffs en verder kunt halen.

  Diamond Dynasty
  Stel je fantasieteam samen met spelers uit alle tijdperken van de geschiedenis van het honkbal wanneer Diamond Dynasty terugkeert voor een nieuw seizoen. Verzamel spelerskaarten, stel je droomteam samen en speel tegen andere spelers online en offline terwijl je de look van je team aanpast.*

  Multiplayer
  Verzamel je vrienden en neem het tegen elkaar op in cross-platform-play.** Stijg in het klassement en strijd tegen anderen online, of ervaar roem samen via online co-op-play. Dankzij de cross-progression kun je je voortgang ook op andere consoleplatforms voortzetten en ook daar content op verdienen en voor gebruiken.***

  Gegevens

  Datum:
  maart 19
  Kosten:
  €59,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets are not available as this evenement has passed.