In de categorie Retro kwam afgelopen week Kingdom of Arcadia uit. Reden voor Niels en Rik om de hardcore Retro gamers achter hun arcadekasten weg te trekken en samen met hen Kingdom of Arcadia onder de loep te nemen. Danny en DM4S geven in deze video review hun zeer gewaardeerde mening. Kan Kingdom of Arcadia op een duimpje omhoog rekenen van de XBNL-community?

De mannen uit ons Retro subkanaal op Discord lieten van zich horen. Kingdom of Arcadia moest gereviewed worden! And here we are. De game van Spoonbox Studio heeft het nodige te bieden. Een lekkere vibe, leuke 2D platform actie en ook kun je jouw character levelen. Maar of het ook écht een Metroidvania is zoals gesuggereerd wordt? Dat valt te bezien. In bovenstaande video review delen we onze bevindingen dus ga er maar eens even goed voor zitten!

Uiteraard horen we graag of je deze game ook gespeeld hebt of dat je er aan denkt om deze eens te gaan proberen. Kom even langs in onze Discord om je indrukken te bespreken of laat een reactie achter in de commentsectie!

RECENSIES OVERZICHT
Review: Kingdom of Arcadia
6.5
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments