De Lockhart of Series S zoals anderen hem weer betitelen, het is nog steeds een groot mysterie. Al komt er soms wat nieuws van vrij.

Zoals vandaag op Thurott te lezen viel, zal de Xbox Series S of Lockhart passen in de behuizing van een One X. Wat aangeeft dat deze goedkopere next-gen versie een stuk kleiner is dan zijn broer de Series X.

Deze maat weten we omdat er bepaalde instructies die de ontwikkelaars hebben gekregen, gelekt zijn. Zij kregen te horen dat ze hun testversie van de Series S moesten verbergen in de behuizing van een One X. Eerder hoorden we al dat ontwikkelaars de Series X in een pc-tower of een grote subwoofer moesten verbergen.

Andere geruchten die de ronde doen draaien om de specs van de Series S. Daarin horen we dat de Series S Raytracing zal hebben. Terwijl de Series X geoptimaliseerd zal zijn voor 4K gamen, is het gerucht dat de Series is met 4TF gericht is op 1080p schermen. Of dit allemaal klopt, dat horen we waarschijnlijk in augustus. Dan zou er namelijk een onthulling plaats gaan vinden.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Dynko
Dynko
3 jaren geleden

Interessant. Maar deze heeft geen disc drive, dus die laat ik sowieso aan me voorbij gaan.

Dynko
Dynko
3 jaren geleden
Antwoord aan  Dynko

Da’s overigens niet lullig of cynisch bedoeld: 4K gamen lijkt me hartstikke gaaf maar ik heb nog maar een 1080 televisie, dus dit toestel is voor iemand als ik geen gek idee. Behalve dus dat al je spellen verplicht digitaal zijn en dat zie ik niet zitten.