Toen de geruchtenstroom over de Scarlett loskwam, waren er ook berichten dat er twee versies van deze next-gen console kwamen. Maar is dat ondertussen veranderd?

Volgens die geruchten zou er een Anaconda-versie circuleren, de meer krachtige van de twee, en een Lockhart, die de next-gen Xbox One S zou worden. In ons eerdere artikel waarin Phil Spencer uitgebreid aan het woord kwam, leek er al sprake te zijn van maar één console. En dat lijkt steeds meer het geval te zijn.

Als we alle geruchten van nu moeten geloven is dit plan in de ijskast geplaatst. Insider Klobrille, wiens informatie meestal spot-on is, zegt er het volgende over:

Dat het wat verwarrend was allemaal kwam omdat Spencer meerdere keren in gesprekken over twee komende consoles had gepraat. Het lijkt er nu op dat hij het over de nu al uitgebrachte Xbox One S All Digital Version en de komende Scarlett had. Spencer heeft ook nooit expliciet gezegd dat het om twee Scarlett versies ging, dus dat heeft de media er uiteindelijk zelf van gemaakt.

We gaan dus in 2020, zoals het er nu naar uitziet, maar één nieuwe console zien.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Bellamy
Bellamy
3 jaren geleden

Was al een beetje aan het sparen voor een One X maar denk dat ik nu nog maar even wacht op de Scarlett. Ben benieuwd wat de uiteindelijk naam gaat worden! 🙂

toetje1977
toetje1977
3 jaren geleden

Ik sla nog even over tot 1,5 a 2 jaar na de launch. Geniet nog volop van mijn One X, en heb nog zo ontzettend veel te spelen dat ik op moet schieten wil ik over 3 a 4 jaar de nieuwe gaan kopen. Tijdje wachten loont wel: prijsdaling, kinderziektes eruit, meer games voor softere prijs (al ondervang je dat tegenwoordig ook met de gamepass natuurlijk).