WRC 9 is nu verkrijgbaar

NACON en KT Racing studio lanceren vandaag WRC 9, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship.

De koploper in de sim-racing-wereld keert terug! WRC 9 levert vele verbeteringen, bijvoorbeeld voor het gedrag van voertuigen en het realisme van het racen, naast nieuwe game-modes – inclusief Clubs, een free-roaming-zone om de instellingen van de wagens te testen en een uitgebreide Career Mode – die spelers werkelijk in de schoenen van een rallycoureur plaatst.

De Clubs-mode komt volledig overeen met de wensen van spelers om hun eigen kampioenschappen van A tot Z te creëren en vervolgens te strijden tegen hun vrienden of de community.

Om de ervaring nog verder uit te breiden, verschijnen de komende maanden diverse gratis updates met nieuwe content, inclusief een Photo-mode, nieuwe special stages voor de rally’s van Portugal en Finland, extra wagens en teams en de Co-driver-mode. Hierover wordt binnenkort meer bekendgemaakt!

Voor WRC 9 hebben de gepassioneerde ontwikkelaars van de Franse studio KT Racing wederom alles op alles gezet om te voldoen aan de hoge verwachtingen van rally-fans, die verlangen naar meer uitdaging en realisme. Met een verbeterde Career-mode en vele technische verbeteringen, worden spelers in het hart van het nieuwe FIA World Rally Championship-seizoen geworpen om het ene na het andere hoogtepunt te beleven.

  • 3 nieuwe rally’s: Japan, Nieuw-Zeeland, Kenia
  • Meer dan 50 officiële teams en hun kleuren van de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC
  • Meer dan 15 bonuswagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet
  • De gloednieuwe Clubs-mode, waarmee spelers hun eigen kampioenschappen kunnen creëren
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments