Deze week mogen wij drie exemplaren van Angry Video Game Nerd I & II Deluxe weggeven! Wil jij deze game graag spelen? Check dan dit bericht om te lezen hoe je kans maakt.

Angry Video Game Nerd I & II Deluxe werd door onze retro community op Discord met applaus ontvangen. Community member Eddie heeft de game een dikke 9 gegeven, zoals je in de XBNL-review gelezen hebt! We zijn dan ook blij om twee fysieke exemplaren van de game onder jullie te mogen verloten!

Wat moet je doen om de game Angry Video Game Nerd I & II Deluxe te winnen?

  1. Like ons bericht en volg ons op social media: Twitter of de Facebook-pagina of de Facebook-groep.
  2. Laat in de comments van de post weten dat je de game graag wilt spelen. GIFjes worden gewaardeerd.
  3. Word lid van onze Discord om je kansen op WINST te verdubbelen (je naam komt dan twee keer in de digitale grabbelton)!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot donderdag 27 mei 2021 18:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt uit een digitale grabbelton getrokken! 

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments