Wardens Rising toont eerste beelden

Van die onbekende titels die ineens langskomen. Altijd leuk om daar iets over te delen. In dit geval gaat het over Wardens Rising.

Wat is Wardens Rising? Wardens Rising, de unieke mix van actie-RPG, heldenshooter en basisverdedigingsgameplay komt later dit jaar uit. Wardens Rising, ontwikkeld door Big Moxi Games, biedt is voor spelers die op zoek zijn naar spannende actie en strategische diepgang Рof ze nu alleen gaan of samenwerken met vrienden in de co̦pmodus.

In Wardens Rising word je de laatste verdedigingslinie tegen een meedogenloze interdimensionale dreiging. Jouw missie is om vitale energiekernen te beschermen tegen massale invasies en hun bosses te verslaan, niet alleen om de mensheid te redden, maar ook om eeuwige glorie te bereiken [of in ieder geval totdat de volgende invasie begint.]

Voor elke invasie bouw en beheer je strategisch verdedigingswerken, plaats je torens, vallen, portalen en meer om de vijandelijke hordes te slim af te zijn, waarbij je de snelle actie van de shooter naadloos combineert met strategy gaming.

Terwijl je deze epische reis doorloopt, verbeter je je Warden, krijg je unieke vaardigheden onder de knie en ontgrendel je nieuwe verdedigingstechnologie en uitrusting. Tussen elk gevecht door pas je je uitrusting aan met tactische items en met een vertrouwde metgezel. [Omdat, zelfs op de rand van uitsterven, iedereen een vriend nodig heeft.]

Verdedig de mensheid in je eentje of stel een team van vrienden samen! Begin aan de uitdagende campagnemodus, bescherm 24 plekken en neem het op tegen vier machtige bazen om je moed op de proef te stellen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Laat je innerlijke Warden los: kies uit vijf unieke helden, elk met verschillende vaardigheden en speelstijlen. Beheers hun vaardigheden en word de ultieme legende.
  • Word een meesterstrateeg: bouw en optimaliseer je verdediging, kies voor elke invasie uit torens, vallen, muren en meer. Beheer middelen, technische upgrades en positionering zorgvuldig om een ondoordringbare verdediging te creëren.
  • Aanpassen om de overwinning te grijpen: ontgrendel, upgrade en pas je uitrusting aan om je unieke stijl te laten zien. Kies uit zes SPEC-metgezellen en een breed scala aan tactische items, elk met unieke buffs en ondersteuning en experimenteer met verschillende builds en verdedigingen – geen one size fits all!
  • Oneindig plezier: Knal je een weg door 24 kaarten en neem het op tegen vier bazen in de verhaalcampagne of duik in eindeloos herspeelbare coöpmissies op 12 kaarten met willekeurige invasies voor urenlang spannend en strategisch plezier.

Wardens Rising komt eind 2024 uit op pc en consoles.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties