Nieuwe trailer toont verhaal van Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Op 21 juni 2024 brengt FromSoftware de Elden Ring: Shadow of the Erdtree uit. De verwachtingen voor de Elden Ring DLC zijn hoog. In een nieuwe trailer zien we meer over het overkoepelende verhaal van de DLC. Kijk je mee?

In Elden Ring: Shadow of the Erdtree stappen spelers in het Land of Shadow om een nieuw avontuur vol mysteries en gevaar te verkennen en ‘om het op te nemen tegen dreigende eindbazen met nieuwe wapens en bepantsering’. Spelers zullen in de voetsporen treden van Miquella en ontrafelen de duistere kant van het Elden Ring-verhaal. Eerder dit jaar zagen we al beelden van de gameplay en liet de ontwikkelaar weten dat het de grootste uitbreiding betreft waar de studio ooit aan gewerkt heeft. Ook zijn we al te weten gekomen dat de DLC een eigen progressiesysteem zal kennen, geïnspireerd op games als Sekiro.

In bovenstaande trailer krijgen spelers weer nieuwe informatie. De nieuwe beelden tonen het verhaal van Shadow of the Erdtree en hoe deze feilloos aansluit bij de basegame. Het verhaal van Elden Ring: Shadow of the Erdtree draait om de geheimen van Miquella en het Realm of Shadow.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree verschijnt op 21 juni 2024 op de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties