Ubisoft toont Skull and Bones launch trailer en onthult hoe piratenwereld gebouwd is

Op 16 februari 2024 ligt Skull and Bones eindelijk in de schappen. In twee nieuwe videos krijgen spelers nog een laatste keer te zien wat het team van Ubisoft voor hen in petto heeft.

Skull and Bones is een aankomende game van Ubisoft Singapore die spelers meeneemt naar de tweede gouden eeuw van de piraterij in de Indische Oceaan. De game is geïnspireerd door de rijke cultuur, biodiversiteit en conflicten van deze regio, en biedt een levendige wereld om te verkennen, te bevechten en te plunderen.

In bovenstaande video zien we dat de game is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de levensstijl, kleding, voedsel en architectuur van de mensen die in de Indische Oceaan leefden in de 18e eeuw. Spelers zullen verschillende regio’s ontdekken, zoals het rode eiland, de moerassen van Afrika, de open zeeën en de oostelijke eilanden, elk met hun eigen unieke landschappen, flora en fauna, weersomstandigheden en gevaren.

Spelers zullen ook in contact komen met verschillende groepen mensen, zoals de zeevolkeren, de clan van Fara, de confederatie van Ungwana, de dominion van Rempah, en de westerse machten, die elk hun eigen agenda’s, bondgenoten en vijanden hebben. Spelers zullen hun eigen piratenlegende kunnen creëren door hun schip aan te passen, hun bemanning te rekruteren en hun reputatie op te bouwen.

Skull and Bones, we hebben er jaren op moeten wachten en de game is vaak uitgesteld. Na het zien van de nieuwe beelden word ik persoonlijk in ieder geval toch wel enigszins enthousiast. De game is vanaf 16 februari 2024 op de Xbox Series X|S te verkrijgbaar. Ga jij de game spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties