Turtle Beach heeft vandaag onder andere een tweetal hoogwaardige, performance-gedreven gaming headsets aangekondigd die vanaf 19 mei 2024 verkrijgbaar zijn. Dit laat men met deze woorden weten in hun persbericht.

Turtle Beach is uitermate populair en brengt headsets met een herkenbaar geluid. Naast de headsets brengen ze ook een aantal nieuwe muizen en keyboards voor pc.

We zijn verheugd met de aankondiging van onze nieuwe line-up van innovatieve console en pc-accessoires, allemaal onder ons toonaangevende Turtle Beach merk. Beginnend met één van onze bestverkochte draadloze multiplatform headsets, breiden we de robuuste functieset van de Stealth 600 serie nog meer uit met de herontworpen Stealth 600-modellen. Bovendien breiden we ons assortiment van draadloze Stealth-headsets uit met de introductie van onze nieuwe Stealth 500-modellen.  

zegt Cris Keirn, CEO van Turtle Beach Corporation.

Keirn gaat verder:

2024 gaat een groots jaar worden vol met geweldige gaming accessoires van Turtle Beach. De aankondigingen van vandaag zijn pas het begin van onze 2024 line-up, want we hebben dit najaar nog veel meer in petto, waaronder een vernieuwde Stealth 700 headset en meer Turtle Beach PC gaming accessoires zoals controllers en simulatiegear.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties