Het is weer zo ver! Een nieuwe Trailer Trash! Hoewel het moeilijk te voorspellen is of elke Trailer Trash ook echt trash-waardig is qua trailers die zijn uitgekomen, proberen we toch het één en ander voor je op een rijtje te zetten en te voorzien van commentaar.

Mortal Kombat X – Predator joins the game

Niels: De films van Predator zijn vet, maar deze moves vind ik erg underwhelming voor een Mortal Kombat game.

Martin: Sander zou dit wel not done vinden maar ik vind dit echt niks. De nastyness spat van je scherm af. Plaats een openhart operatie, ongesteldheid en een uit elkaar gespatte insect op de vooruit van je auto, in een shot op je console. Dan nog is het niet zo nasty als Mortal Kombat.

Jeffrey: Mortal Kombat X. Echt supertof. Ik mag graag naar de streams van Sander kijken. Krakende botten en andere ranzigheid. Dat ze zulke herkenbare karakters in de game stoppen is alleen maar beter natuurlijk!

Sander: Vet! Kon niet wachten op Predator, eindelijk kan ik ermee los!

The Fall

Niels: Nog zo’n momentje van underwhelming. Het concept is de mensheid vs robot? Wat een origineel idee…

Martin: Leuk verhaal maar wat zijn die graphics ongelofelijk crap. Laat deze mooi aan mij voorbij gaan.

Sander: Het is schijnbaar helemaal hip om dit soort sidescrolling games te maken sinds dat ene spel, ben even de naam kwijt..

The Escapists: Walking Dead editie

Niels: Ik ben zo’n iemand die The Walking Dead nog niet heeft gezien en The Escapists ook nog niet heeft gespeeld. Maar desalniettemin vind ik het een leuk idee van de maker om zoiets te ontwikkelen.

Martin: Yeaaah eindelijk iemand gevonden die de serie Walking Dead ook nog niet heeft gekeken. Niels? Binnenkort een marathon doen? En de game? Die is gewoon super vet!

Jeffrey: Haha, dit is toch supercool! Even heel wat anders dan de originele gameplay, maar het past zo perfect in deze game. Gangen graven, zombie’s afleiden, etc.

Sander: Ik ken zowel The Walking Dead als The Escapists niet net als Niels. Ziet er leuk uit, zet ik op mijn “te spelen games” lijstje.

Vechten met de goden

Niels: Het spel waar je per dag vijf beta codes in je mail krijgt heeft nu een trailer! Ziet er cool uit, maar niet cool genoeg om te gaan spelen. Er zijn volgens mij al genoeg games met dit soort vechtsystemen. Dit ziet er MOBA achtig uit, maar dan van een ander perspectief.

Martin: Yeaah ik heb een kado gekregen van Xbox Live, hmmmm alweer een code voor Smite. Toch heb ik nooit de behoefte gehad om het te spelen. Niet echt iets voor mij.

Jeffrey: Je wordt er mee doodgegooid, met de beta-codes dan. Tuurlijk heb ik het dan ook even gedaan. Het ziet er wel leuk Blizzard-achtig uit, maar de eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik niet zo van de MOBA’s ben dus deze zeker links laat liggen.

Sander: Paar potjes geprobeerd, kan er geen klap van. Niet mijn ding blijkbaar..

Met Batgirl spelen

Niels: Als groot fan van Batman, vind ik dit fucking tof! Gewoon weer The Joker en dit keer met Batgirl de vloer aanvegen met de vijanden. Of het de prijs waard is voor een paar uurtjes met Batgirl knokken? I don’t know.

Martin: Wie wil er nou niet met Batgirl spelen hehe 😉

Jeffrey: Na het zien van Gotham, de serie, ben ik sowieso geïnteresseerd in de spelers uit het Batman universum. Dit lijkt me een uitstekende uitwerking en toevoeging aan de game.

Sander: Badmeneer is helemaal niet mijn ding, skip.

Formule 1

Niels: Ik ben totaal geen fan van Formule 1, dus dit maakt mij ook niet warm of koud.

Martin: Boring!

Jeffrey: Met al het Project CARS en straks Forza 6 geweld sneeuwt deze game een beetje onder. Jammer, want het ziet er zeker goed uit en met de vorige F1 in mijn achterhoofd kan het geen slechte racer zijn. Maar ja, alleen F1 auto’s hè, daar ga je…

Sander: Nope, wederom niet mijn ding..

Spectra

Niels: In de categorie ‘games die mij gestolen kunnen worden’, is dit er zeker één van.

Martin: Dit spel wordt alleen maar leuk als je paddo hebt gegeten. Check die kleuren!

Jeffrey: Donder op met die retro-games-met-een-modern-jasje. Ontwikkelaars moeten zich bezig houden met het maken van games, niet met het na-maken van games.

Sander: Zo dan, trippende shit zeg. No thanks.

Blood Bowl 2

Niels: Die game die al maandenlang elke maand uitkomt, Blood Bowl 2. Het concept lijkt me nog best grappig ook, haha. Elkaar slow motion kapot maken, nice!

Martin: Leuk bedacht maar to slow, niks voor mij.

Jeffrey: Kijk, dit zijn nog eens leuke concepten. Dit wordt zeker lachen als je het tegen je vrienden speelt. Daar gaat het toch om bij gamen?

Sander: Combineer even de twee saaiste dingen ter wereld, American Football en Warhammer..

De Franse elite – Rainbow Six Siege

Niels: Dit zijn van die trailers die alles verklappen wat er in het spel zal zitten. Geen verrassing meer als je het spel zelf gaat spelen. Dit is een trend die al langer gaande is, maar nu wederom bevestigd wordt. Hoewel het healen op afstand met die gun wel echt handig is…maar ik had het liever zelf ontdekt!

Martin: Ja eindelijk weer een tactische shooter. Lekker samen met het team van XboxNederland spelen.

Jeffrey: Franse Elite of niet, ik wil die game gewoon spelen.

Sander: Sinds dag één vroeg ik me al af, is dit wel herspeelbaar? Verveelt dit niet na 3 potjes? Ben bang van wel..

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments