Net wanneer je denkt dat een game dood aan het bloeden is, komt er gewoon nog even een update! The Division krijgt een update genaamd Project Resolve. Wat zit hier allemaal in?

Ubisoft heeft Project Resolve aangekondigd, een belangrijke seizoensupdate voor The Division 2, gericht op quality of life in de game. Deze update, geïnspireerd door feedback van spelers, is ontworpen om de spelervaring sterk te verbeteren en een solide basis te leggen voor toekomstige content (oh?).

De eerste openbare test vindt deze week plaats, gevolgd door een tweede test in januari. De volledige release van Project Resolve is gepland voor februari en zal beschikbaar zijn voor alle spelers van The Division 2.

De belangrijkste punten van Project Resolve

Project Resolve omvat drie hoofdgebieden: stabiliteit, health (het is onduidelijk wat deze term verder inhoudt) en gameplay-verbeteringen. Dit omvat een groot aantal bugfixes en verbeteringen in PvP. Belangrijke aandachtspunten zijn onder meer verbeterde stabiliteit, met een focus op in-game prestaties en het verminderen van crashes op alle platforms, en verbeteringen in PvP-combat, waaronder een herziening van Status Effects en beloningsbuffs voor conflicten.

Daarnaast omvat de update een grote balansherziening in PvE, waardoor spelers meer keuzes hebben voor krachtige wapens. De kosten voor Expertise en Optimalisation worden verlaagd om upgrades toegankelijker te maken. Veranderingen in Projects en World Events zijn bedoeld om ze leuker en waardevoller te maken. Quality of life verbeteringen omvatten onder andere het schalen van open-wereld loot kratten met wereldmoeilijkheid en de mogelijkheid om direct vanuit de inventaris te herkalibreren.

De introductie van Project Resolve heeft enige invloed gehad op eerder aangekondigde plannen. Na het huidige seizoen (Year 5) zal Season 3: Vanguard uitkomen in februari 2024. Dat is inclusief de updates van Project Resolve, evenals de gebruikelijke seizoenscontent.

De release van de dlc is verplaatst naar 2025. Ubisoft benadrukt dat de input van spelers van groot belang blijft. Gedetailleerde Patch Notes en regelmatige updates over de PTS-content en resultaten zullen worden gedeeld.

Vanaf 15 december krijgen pc-spelers de kans om de eerste reeks wijzigingen en fixes te testen. Spelers kunnen zich voorbereiden door de Public Test Server op 14 december te pre-loaden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties