Vandaag verrast indie-ontwikkelaar Total Mayhem Games de Explorers door een voorheen niet aangekondigde aflevering van We Were Here uit te brengen, de populaire co-op puzzelfranchise met bijna 10 miljoen spelers wereldwijd. Speel We Were Here Expeditions: The FriendShip gratis op PC, PlayStation en Xbox tot 13 oktober. Iedereen kan genieten van deze hapklare We Were Here ervaring met een vriend — ongeacht wie ze zijn, waar ze zijn of welk platform ze gebruiken!

Bekijk de trailer voor We Were Here Expeditions: The FriendShip hier: https://www.youtube.com/watch?v=aPHRenQug3g

The FriendShip is het eerste spel van de nieuwe serie We Were Here Expeditions en dient als de ultieme vriendschapstest! In The FriendShip sta jij en je co-op partner voor een reeks uitdagende puzzels, ontworpen om jullie Communicatie, Teamwerk en Vertrouwen te testen!

Explorers kunnen nu samen het co-op puzzelspel gratis spelen op PlayStation 5 & 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Epic Games Store en Steam. Het spel is zojuist live onthuld op WASD x IGN, waar bezoekers nu naar de Total Mayhem Games stand kunnen komen om te spelen en de release met de ontwikkelaars te vieren!

Marion Strumpel, Marketing Directeur bij Total Mayhem Games, is enthousiast om eindelijk over het nieuwe spel te praten, “Na het succes van We Were Here Forever, keken we er echt naar uit om iets speciaals te doen om onze ‘friendchise’ te vieren. We wilden alle gamers — ongeacht wie ze zijn of waar ze vandaan komen, of ze al onze spellen hebben gespeeld of geen van hen — een kans geven om de charme van de We Were Here serie te ervaren, wat precies is wat we doen met The FriendShip en de gratis release. We hopen dat iedereen van dit avontuur geniet, want we geloven dat het een welverdiende traktatie is voor iedereen.”

Zal jouw FriendShip echt voor altijd duren? Doe nu de test!

Aan het begin van The FriendShip zijn twee Explorers op zee wanneer ze de mysterieuze noodoproep ontvangen die [spoiler alert] ook te horen is aan het begin van We Were Here Together. Na het volgen van het signaal, stuiten de Explorers op een verlaten eiland waar een verlaten pretpark vol met uitdagende puzzels op hen wacht. Deze uitdagingen vereisen dat partners op de een of andere manier samenwerken. Het is tijd voor zowel ervaren Explorers als onervaren nieuwkomers om hun walkie-talkies te pakken en deze puzzels op te lossen!

In tegenstelling tot de vorige spellen is The FriendShip wat meer casual waarbij de focus niet ligt op ontsnappen, maar op samen plezier hebben en de sterkte van je vriendschap testen. Dit hapklare standalone We Were Here avontuur is het perfecte startpunt voor iedereen die nieuwsgierig is naar de serie en draait helemaal om communicatie, teamwerk en vertrouwen!

Het asymmetrische co-op puzzelspel is vanaf nu samen spelen op alle platformen! The FriendShip is gratis te claimen op Steam, Epic Games, PlayStation 5 & 4 tot 13 oktober. Xbox-spelers krijgen gratis toegang tot het spel op Xbox Series X|S en Xbox One voor tien uur na het starten van de proef, wat voldoende tijd is om de game ook af te ronden. Vanaf 14 oktober is The FriendShip beschikbaar voor € 3,99 op alle platformen.

Om de release van The FriendShip te vieren, is indie-hit We Were Here Forever beschikbaar met een korting van 35% op Steam, de Epic Games Store, PlayStation en Xbox tot 28 september.

Hapklare We Were Here ervaringen

We Were Here Expeditions stelt de ontwikkelaars achter de gerenommeerde We Were Here serie in staat een nieuw pad te bewandelen, waardoor eindeloze mogelijkheden voor toekomstige spellen worden geopend terwijl de co-op gameplay waar de serie bekend om staat behouden blijft.

Expeditions zal dienen als een introductie tot de serie voor nieuwe spelers of gewoon een leuke ‘e-night out’ met hapklare, We Were Here-gekruide puzzelervaringen die een of twee uur duren om te voltooien. Met asymmetrische co-op puzzels en communicatie via walkie-talkies, zullen de Expeditions alles bevatten wat de We Were Here serie te bieden heeft, waarbij vooral wordt gericht op de ervaring van samen gamen in plaats van escape room gameplay. Hoewel deze avonturen enigszins verweven zijn met de hoofdafleveringen van de franchise, vereisen ze geen voorkennis en kunnen ze worden genoten als sociale puzzel experimenten met een vriend.

Dankzij Expeditions kunnen nieuwe Explorers een voorproefje krijgen van We Were Here’s kenmerkende co-op puzzelplezier, terwijl de trouwe fans meer We Were Here krijgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties