Er komt een update voor alle Star Wars Battlefront spelers, met of zonder season pass. Daar zit onder andere de mode ‘Skirmish’ bij, een offline modus.

Tot nu toe hebben we best wat content voor onze kiezen gekregen met Star Wars Battlefront. Een deel daarvan was gratis en een deel kon je alleen maar via season pass krijgen. Wat we bijvoorbeeld gratis kregen, is een nieuwe map, nieuwe outfits en Jabba the Hutt contracten voor nieuwe wapens. Wat je middels de season pass kon krijgen, zijn nieuwe maps en helden (mag ook wel voor een season pass van 50 euro). De volgende gratis update zal een nieuwe offline modus bieden, genaamd ‘Skirmish’.

2916874-star_wars_battlefront_-_fighter_squadron_-_a_wing_vs_imperial_shuttle___final_for_release

Skirmish, player vs bots

De ontwikkelaar heeft geluisterd naar de community, want die schreeuwde om een offline modus waar je gewoon met z’n tweeën tegen bots kon vechten. Niet wave na wave, maar gewoon Walker Assault en Fighter Squadron. Dat is precies wat men krijgt. Deze twee modi zullen vanaf 20 juli offline beschikbaar zijn, zodat je in je eentje of met een vriend (zelfs split screen) allemaal tegenstanders kapot kan knallen. Het is op zich een modus die je al vanaf het begin zou verwachten, maar iets met een nieuwe film en een project snel af krijgen…

De Skirmish varianten zijn op allerlei maps te spelen, waaronder Hoth en Sullust. Deze zomer komen er ook nog meer in-game events met nieuwe Hutt contracten en trials om het DLC pakket Bespin te proberen. Klinkt goed!

star-wars-battlefront--outer-rim-dlcrol_1Ik heb wel een season pass, wat krijg ik nog meer?

Als je een season pass houder bent, in september kan je genieten van de derde uitbreiding genaamd ‘Death Star’. Je krijgt dan nieuwe maps (op de planeten en in de ruimte), nieuwe wapens, nieuwe Star Cards en twee nieuwe helden, inclusief ”de ‘larger-than-life’ character waar je op hebt zitten wachten” (aldus de ontwikkelaar zelf, Yoda of Chewbacca?). Je kan ook de DLC pakketten apart kopen, dus je hoeft niet per se een season pass te hebben. Vind je Bespin leuk, maar Outer Rim niks aan? Dan kan je gewoon Bespin alleen kopen.

Nog even de agenda op een rij voor Star Wars Battlefront:

  • 15 t/m 17 juli – Gratis Credit Bonus voor het inloggen
  • 19 juli – Nieuw Hutt Contract
  • 19 t/m 21 augustus – Bespin Free Trial
  • 30 augustus – Nieuw Hutt Contract
  • 12 t/m 18 september – Bespin Free Trial
  • 23 t/m 26 september – Double Score Weekend ter viering van Death Star DLC
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments