Update 13-12

Hij was al te downloaden maar spelen, dat lukte niet. Tot vandaag want nu is hij dan echt speelbaar in EA Access. May the force be with you!


Ik zat er al een tijdje op te wachten maar hij is er dan eindelijk. Star Wars Battlefront II zit in de vault.

Het was al merkbaar dat hij eraan ging komen. De prijzen zakte behoorlijk en dat is meestal wel een voorbode. Al hebben ze officieel nog niets bekend gemaakt, als we in de Store op de Xbox One kijken zien we als EA Access abonnee al dat we de game kunnen installeren.

Als we dit even controleren in de Xbox Store op het internet, zien we inderdaad onderaan de pagina dat hij is inbegrepen in EA Access. Op de site van EA Access is nog niets te zien over deze toevoeging maar EA kennende zal dit binnenkort ook daar te zien zijn.

Star Wars Battlefront II heeft gisteren een grote update gekregen om de game weer nieuw leven in te blazen.

In deze update zien we voor het eerst Obi-Wan Kenobi verschijnen. Ook is er een nieuwe map Battle of Geonosis in de game gebracht. Daarin moet je een droid transport van de Separatist’s aan gaan vallen en hun AT-TE’s gaan omleggen. De Clone spelers bewegen zich over het land terwijl ze de AT-TE walkers proberen te verdedigen. Deze walker is een van de nieuwe voertuigen in de game. Ook is er de six-legged tank, de STAP en de BARC speeder bijgekomen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments